Bestel je eerste Hellofresh box nu met 20 euro korting

23-02-2016 15:10

Hellofresh wordt steeds populairder bij de vele gezinnen, alleenstaanden, en nu ook senioren die geen of weinig tijd hebben om boodschappen te doen en zelf te koken. 

Voor hen levert Hellofresh gezonde ingrediënten en bijpassende recepten aan huis. Wil jij ook gezond koken en gezond eten, maar ontbreekt het je aan de nodige tijd ? Dan is Hellofresh wellicht iets voor jou. Zéker nu je bij de bestelling van je eerste gezonde Hellofresh box van een korting van maar liefst 20 euro geniet.

Gezonde_start_468x60

Gezond, evenwichtig en gevarieerd eten stimuleert onze gezondheid. We streven steeds meer naar gezonde voeding en gezond eten, en daar houden ze bij Hellofresh maximaal rekening mee.  De voedingsdeskundigen van Hellofresh baseren zich op de richtlijnen van de Gezondheidsraad. 

Deze richtlijnen zijn tevens de basis van het Voedingscentrum over gezonde voedselkeuze.

Een volwaardige maaltijd bestaat bij Hellofresh uit een combinatie van allerlei gezonde voedingsstoffen die onze algemene gezondheid stimuleren.

De basis van iedere Hellofresh maaltijd bestaat uit:

  • Groenten en fruit: deze leveren alle onmisbare vitaminen, mineralen en sterke antioxidanten om gezond te blijven functioneren. Ook als je gemakkelijker wilt afvallen
  • Brood, aardappelen, pasta, rijst en peulvruchten: deze onmisbare voedingsproducten zorgen voor trage koolhydraten, hoogwaardige eiwitten, gezonde vetten, voedingsvezels vezels, vitamines en mineralen
  • Melk en melkproducten, kaas, vlees, vis, kip, eieren, noten, pitten zaden en peulvruchten: naast alle mogelijke gezonde voedingsstoffen is deze groep een belangrijke bron van vis vetzuren.
  • Smeer- en bereidingsvetten: niet alleen nodig voor het leveren van vitaminen en mineralen, maar vooral voor de essentiële vetzuren. Die kan ons lichaam onmogelijk zelf aanmaken

Nooit teveel eiwitten, vetten of koolhydraten eten met Hellofresh

Hellofresh houdt ook maximaal rekening met de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden. Als een bepaald gerecht minder groenten bevat dan de aanbevolen 200 gram per dag, dan compenseert men dit tekort met een ander gerecht met meer dan 200 gram groenten, dat je in de loop van de week klaar maakt. Zo krijg je nooit te veel ongezonde en dus verzadigde vetten, transvetten, snelle koolhydraten of eiwitten naar binnen.

Hellofresh zorgt voor variatie en inspiratie

Hellofresh heeft ook aandacht voor variatie en inspiratie bij het vullen van zijn food boxen. Zo stopt men iedere week een vegetarisch gerecht in de vers houdboxen. 

Hellofresh kiest voluit voor een gezonde levensstijl, met meer voedingsvezels van plantaardige oorsprong, en minder ongezonde verzadigde vetzuren en transvetten.

Gezonde_start_468x60

 

  •  

Doet Hellofresh wat het ons beloofd?

Hellofresh

Wij namen alvast de proef op de som en testten het aanbod van HelloFresh. We kozen voor de Original Box met verse ingrediënten voor vijf gezonde maaltijden en de daarbij passende recepten. Voor deze food box betaal je bij HelloFresh 36 euro per week

De voordelen van HelloFresh

  • Minder tijdrovend: Het kiezen van recepten en ingrediënten is veel minder tijdrovend dan winkelen in de supermarkt
  • Nieuwe ontdekkingen: Met de boxen van Hellofresh leer je nieuwe producten kennen die je anders wellicht nooit zou gekocht hebben
  • Recepten zijn gemakkelijk klaar te maken: in gemiddeld een half uur staat je lekker en gezond eten dampend op tafel
  • Je eet vers: Hellofresh werkt uitsluitend met verse seizoensgroenten, en vooral met inlandse producten van biologisch oorsprong. Wat je met Hellofresh
  • Betaalbaar: vers en gezond koken met Hellofresh is betaalbaar

Conclusie 

HelloFresh is  vooral interessant voor zij met een gebrek aan tijd. Met Hellofresh ontdek je nieuwe ingrediënten, groenten en combinaties.

Maak nu kennis met de Hellofresh box en geniet van een korting van 20 euro!

Gezonde_start_468x60