Een jaar lang goedkoop naar Plopsaland met de Plopsa Fun Card

04-03-2016 19:42

Wil je nog eens een bezoek brengen aan één van de Plopsa- parken? Vindt je het park té boeiend om in één dag alles uit te proberen? Dan is de VOORDELIGE  FunCard, het abonnement van Plopsa, ongetwijfeld iets voor jou.

Als je per seizoen meermaals van een ontspannende en sensationele sfeer in één van de Plopsa- parken wilt genieten of meermaals alle parken wilt bezoeken, moet je zeker met de de Plopsa FunCard kennismaken.

Met die voordeelkaart kun je zo dikwijls als je wilt alle Plopsapakren van het land bezoeken. Dat is lang niet alles, want aan deze kaart zijn nog tal van andere, en even interessante voordelen verbonden.

Voor slechts 69,99 euro per persoon (ipv 79,99 euro),  heb je onbeperkt toegang tot de vijf Plopsa- parken van ons land:

  • Plopsaland De Panne
  • Plopsa Coo
  • Plopsa Indoor Hasselt
  • Plopsa Indoor Coevorden 
  • Holiday Park

Dat kan telkens tijdens de normale openingsuren, en dit gedurende één jaar! 

Daarnaast geniet je met je Plopsa- FunCard tal van extra voordelen: 

  • 40 procent korting op een ticket vol in waterpark Plopsaqua!
  • Kinderen tussen 0,85 centimeter en 1 meter genieten van hun eigen voordeelkaart, de Plopsa-BumbaCard. Die kun je aan het onthaal van je favoriete Plopsa- park aankopen voor slechts 29,99 euro per kind 
  • Plopsa Indoor Coevorden en Holiday Park beschikken over hun eigen jaarkaarte. Die verlenen enkel onbeperkte toegantot het respectievelijke park, maar geven wél 50% kassakorting voor de andere Plopsa- parken.

Eigenaars van zo'n Plopsa Fun Card krijgen regelmatig PlopsaFUN in hun brievenbus, met allerlei nieuwsjes en exclusieve kortingen en voordelen. 

Als houder van een Plopsa Fun Card geniet je ook van 10 procent korting op al je aankopen in de "Plopsa winkels", zowel in de externe als in de winkels aan de ingang van elk park.

Koop NU je Plopsa Fun Card met 10 euro  korting, en dit uitsluitend via onderstaande website

Wees er snel bij, want deze actie loopt tot en met 30 april 2016 

 Koop nu je Plopsa-FunCard of Plopsa-BumbaCard online!