Geniet van een voordelig kortbij vakantie in Centerparcs

19-02-2016 18:23

Trek je regelmatig naar een vakantiepark in eigen land om je batterijen op te laden? Dan moet je zeker kennismaken met Centerparcs, dat in ons land verschillende vakantieparken uitbaat. Bij Centerparcs geniet je met het ganse gezin van een ontspannende vakantie, zonder je echt blauw te betalen. Centerparcs pakt geregeld uit met tal van aantrekkelijke promo- actie's, kortingen en voordelen voor het ganse gezin.

In Centerparcs is het heerlijk ontspannen in comfortabele vakantiebungalows. Daarnaast vind je er alles om van je verblijf een echte voltreffer te maken. Alle Centerparcs zijn compleet uitgerust met een eigen supermarkt, stemmige restaurant en gezellige cafeés. Er is het tropisch zwemparadijs Aqua Mundo, speelparadijzen voor groot en klein,een bowlingbaan en indoor tennisbanen. Kortom, tijdens je verblijf in Centerparcs heb je geen tijd om je te vervelen.

Alle parken bevinden zich midden de ongerepte natuur. Een schitterende uitvalsbasis om de groene omgeving te verkennen. Schitterend aangelegde en prima onderhouden fiets- en wandelpaden doorkruisen de omgeving. Fietsen moet je niet mee brengen, overal is er fietsverhuur.

Centerparcs is er voor alle leeftijden, en zeker voor gezinnen met (kleine) kinderen. En voor de meer avontuurlijk aangelegde zielen is er zelfs een verblijf in een heuse woonboot of in een boomhuis. En in de Jungle Cabana wachten tal van uitdagingen.

Er is zelfs een speciaal aangepaste woning voor andersvaliden.

Je verblijft er in gezellige, luxe cottages midden de natuur. Deze woningen zijn compleet uitgerust, zodat iedereen er zich onmiddellijk thuis voelt.

 

Boek nu een goedkope Paasvakantie

 

Voor de prijs moet je een verblijf in Centerparc zeker niet laten. Hoe vroeger je boekt, hoe groter je voordeel. Vroege  vogels genieten van tal van voordelen.

En dan hadden we het nog niet over de aantrekkelijke last minutes en andere super voordelige en aantrekkelijke aanbiedingen. 

Dankzij deze aanpak, is een verblijf in de vakantieparken van Centerparcs geschikt voor alle budgetten.

 Geniet nu van een goedkoop verblijf tijdens de komende Paasvakantie. Twijfel niet te lang, want iedereen wil van deze superaanbieding genieten.