Gezond afvallen met 60% korting

22-02-2016 14:21

Je wilt eindelijk iets doen aan je overgewicht, en bent op zoek naar de beste afslankmethode om je gezond streefgewicht te bereiken én te behouden? Dan ben je zeker niet alleen. Meer dan de helft van de Nederlandse en Belgiscge bevolking kampen met overgewicht en willen daar zo snel mogelijk van af. 

De meesten van hen kiezen voor een crash dieet als oplossing voor hun gewichtsprobleem. Dat betekend constant honger lijden en calorieën tellen. Het gewichtsverlies dat je daarmee realiseert is erg tijdelijk. Je inspanningen zijn tevergeefs. 

Met een gemiddelde kostprijs tussen de 250 en 300 euro per maand zijn deze ongezonde crash diëten ook peperduur. Meer, het is weggegooid geld.

Als je wilt verantwoord en gezond wilt afvallen, kies je voor de beste afslankmethode van het ogenblik. De kilo's die je daarmee verliest, ben je voorgoed kwijt, en komen dus nooit meer terug.

 

 

Ongezonde crash diëten zijn eenzijdig, en bevatten haast uitsluitend eiwitten, zonder vetten en koolhydraten. Afvallen doe je niet met om het even welk dieet, maar met een gezond, gevarieerd en evenwichtig eetpatroon.
Zo een gezond eetpatroon is zeker het Vitadis Slanker Leven Plan. Zowel diëtisten als voedingscoaches verkozen dit als het beste dieet van zowel 2014 als 2015 en nu ook van 2016.

Het Slanker Leven Plan biedt ons een goed uitgebalanceerd programma met een grote verscheidenheid aan gezonde voeding, een dieet met enkel shakes en repen is gelukkig al lang verleden tijd.

Welk dieet is nu het beste

Om het beste dieet te keizen, moeten we met enkele factoren rekening houden, zoals: 

  • Het gewichtverlies dat je ermee kunt realiseren
  • De prijs van het dieet
  • Kun je het dieet gemakkelijk volhouden
  • Hoe groot is je risico op het zo gevreesde jojo effect?

Hoe werkt het Vitadis Slanker Leven Plan?

De afgelopen 3 jaar wordt het Vitadis Slanker Leven Plan steeds populairder, en dit zowel in Nederland als inBelgië waar het de laatste drie jaar telkens tot beste dieet van het jaar werd verkozen.

Omdat iedereen zoveel mogelijk zijn/haar gadink zéou vinden, bestaan er meerdere versies van dit Slanker Leven Plan. Met de budgetversie kun je voordelig met deze afslankmethode kennismaken. Deze variant bestaat vooral uit shakes en zelf te maken recepten. 

Er is tevens een Glutenvrij versie verkrijgbaar, meteen ook het enige Glutenvrije eiwitdieet van Nederland. Het meest bekend is ongetwijfeld Fase 1 van het Slanker Leven Plan.

Een volledig pakket om vanuit huis af te slanken

Met het Vitadis Slanker leven plan kun je meteen alles van thuis uit zelf regelen. Het volledige pakketwordt anoniem via de post aan huis geleverd. Je vorderingen kun je gemakkelijk bijhouden via je eigen online afslankaccount. Dagelijks ontvang je een bericht in je mailbox met informatie over de bereiding van de producten en recepten, tips en aanvullende informatie.

6 eetmomenten per dag

Een pakket is goed voor 7 tot 10 dagen; en hierin zitten alle eetmomenten per dag met uitzondering van het avondeten. Daar zorg je zelf voor met behulp van de bijgeleverde receptengidsen.

Ieder pakket van het Slanker Leven Plan bevat een selectie van:

  • Gezond ontbijten
  • Gezonde tussendoortjes
  • Verantwoorde snacks
  • Gezonde en suikerarme desserts
  • Gezond emiddag- en avondmalen

Je vindt hierin de volgende producten terug: omeletten, pannenkoeken, wafels, shakes, soepen, chips, nootjes, repen, muesli, koekjes, koffie en nog veel meer.

Een pakket is goed voor een wekelijks gewichtsverlies tussen de 3 en6 kilo gewichtsverlies, een enorm resultaat voor een prijs 

In tegenstelling tot de verzamelde concurrentie, maakt Vitadis regelmatig de resultaten van uitgebreide en onafhankelijke klantenonderzoeken bekend. Momenteel een gemiddelde klanttevredenheid van 8,7.

Het beste dieet dieet, slechts 3,70,- per dag

Je betaalt voor het   Vitadis Slanker Leven  Plan  amper 3,70 euro per dag; en dat voor een gewichtsverlies van 3 tot 6 kilo per dag. 

Jij wilt toch ook op een verantwoorde en gezonde manier afvallen?

Maak dan nu goedkoop kennis met het beste dieet en dit met een tijdelijke korting van 60% op je volledige bestelling, hoe groot of klein die ook is.