Goedkoop op vakantie met Sunjets.be

22-02-2016 19:01

Wil jij ook genieten van een deugddoende vakantie, zonder je daarom blauw te moeten betalen? Goedkoop op vakante ga je ongetwijfeld met Sunjets.be. Dat is zeker geen holle slogan. 

Of je nu kiest voor een vlieg- of autovakantie naar de zon of naar de sneeuw, voor een gezellige citytrip, een weekendje weg naar een of ander pretpark of simpelweg vooe het boeken van een goedkoop vliegticket, bij Sunjets.be geniet je altijd van een zeer groot aanbod van de beste hotels en andere vakantie accomodaties.

 

 

Zijn Turkije, Spanje, Italië, Griekenland of misschien wel de Dominicaanse Republiek je favoriete vakantiebestemmingen? Of geniet je liefst van een rustige vakantie dichtbij, in België of in Nederland? 

Dankzij de ruime keuze tussen de meest populaire vakantiebestemmingen, vind je op Sunjets.be altijd de vakantie waarvan je al zo lang droomde van jouw dromen. 

Sunjets controlmeert vooraf alle bestemmingen, hotels en accomodaties. Als je met Sunjets op vakantie vertrekt naar je favoriete bestemming, weet je vooraf wat je ervan kunt verwachten.  

Daarnaast zijn er de talrijke beoordelingen van toeristen die mje met Sunjets voorafgingen. Kortom, met Suntjets zit je voor elke vakantie goed en kun je geen verkeerde keuze maken.  

De website van Sunjets is overzichtelijk, en vooral opvallend gebruiksvriendelijk. Zo ben je perfect in staat om in een handomdraai de juiste keuze te maken. Een vakantie boeken met de beste prijs/kwaliteitsverhouding doe je ongetwijfeld op Sunjets.be.

 

Voordelig droomverblijf in Disneyland Parijs

Naast alle soorten vakanties boek, je via Sunjets ook zeer voordelig entreekaarten en een droomverblijf bij Disneyland Paris. Daar worden niet alleen je kinderen blij van, maar ook je bankrekening! 

Via Sunjets kun je zelfs onmiddellijk een auto huren op je gekozen vakantiebestemming. Alles in één dus, gemakkelijk en goedkoper kan niet.

 

De laagste prijs- garantie en super promoties

Bij Sunjets geniet je altijd van de laagste  prijs- garantie. Je vakantie elders goedkoper? Sunjets past de prijs voor je aan, en je krijgt ook nog eens een korting van €12,50 in per dossier. 

Hiernaast vind je op www.sunjets.be ook nog eens regelmatig super promoties, waardoor je je favoriete vakantie nog voordeliger boekt. 

Ken jij bijvoorbeeld de Sunjets Click&Go Deals al? Met deze wekelijkse aanbiedingen geniet je elke week opnieuw van meerdere bestemmingen aan absurd lage prijzen. Ongetwijfeld méér dan de moeite waard om in de gaten te houden als je er eventjes tussenuit wilt voor bijvoorbeeld een last minute citytrip.

Vroegboekkorting, Sunjets last minutes voor minder dan €299, combinatiekorting, niets is te gek. Bij Sunjets kan het allemaal, en met de breedste glimlach. Zeker weten dat je op Sunjets.be je vakantie aan de beste prijs boekt? 

 

Zorgeloos genieten
 

Vragen over of tijdens je vakantie? Meer dan 2.000 medewerkers staan 7/7, 24/24 voor je klaar via Sunjets contact. Voor problemen tijdens je vakantie is er zelfs een speciaal noodnummer. Geniet zorgeloos van de weldoende zon, van de sneeuw en de schitterende après- ski of van de cultuur, zonder je zorgen te moeten maken!

Overtuigd? Met Sunjets ga je slimmer op reis tegen de laagste prijs, dat is pure realiteit. 

Sunjets vliegvakanties zijn ook zeer leuk om cadeau te doen. Je koopt al een cadeaubon vanaf slechts €25, waardoor je iemand écht kan verrassen op zijn of haar verjaardag, afstuderen of jubileum.

Heb jij je vakantie al in zicht? Boek je favoriete vakantiebestemming  aan de beste prijs op Sunjets.be