Contactlenzen online kopen

04-03-2016 20:13

Er wordt steeds meer online gekocht. Dat is ook het geval voor het online bestellen van contactlenzen en lenzenvloeistof. Die wqorden steeds meer online gekocht. Online contactlezen kopen is goedkoper dan bij een erkende opticien. Je moet op die manier zelfs de deur niet meer uit om je contactlenzen te bestellen. Dat doe je vanuit je vertrouwde thuisomgeving. Maar hoe pak je het online bestellen van contactlenzen aan ? bestel je nu precies lenzen online? Waar begin je en waar moet je op letten bij het online lenzen bestellen?

Hoe veilig en betrouwbaar is  contactlenzen online kopen ? 

Als je met enkele belangijke voorschriften rekening houdt, is het contactlezen online kopen even veilig en betrouwbaar als bij de optieker. Meer, lenzen online koop je meestal goedkoper. 

Zorg er in de eerste plaats voor dat je uitsluitend contactlenzen draagt die zijn voorgeschreven door een gediplomeerd opticien of optometrist. Ook als je je contact lezen online koopt. Dat komt ongetwijfeld de gezondheid van je ogen ten goede, en garandeert je tevens een optimaal zicht. 

Air optix pack voor €129.90

Laat daarnaast je ogen ieder half jaar controleren door een oogarts. Die zal bij de eerste controle vooral nagaan of je de juiste contactlenzen draagt. Is dat het geval, en hebben je ogen er geen last van? Dan kun je je contactlezen blijven online bestellen.

Contactlenzen online kopen doe je zo

Ook als je contactlezen online bestelt, kun je niet zonder het regelmatige advies van een oogarts. Alleen zij geven je deskundig advies over de gezondheid van je ogen en de aangepaste contactlenzen.

Hoe contactlenzen online kopen?

Besloot je voortaan je contactllenzen online te bestellen? Volg dan dit stappenplan, dan is online contactlenzen bestellen kinderspel.Hieronder is een stappenplan voor het starten met lenzen via internet. In onderstaande strip vatten we kort samen welke belangrijke stappen u dient te nemen voor het online bestellen.

  • Oogcontrole: en laat een uitgebreide oogcontrole uitvoeren
  • Probeer de lenzen uit: probeer eerst een paar testlenzen, die zijn vaal gratis. Op die manier leer je eventuele problemen kennen.Vraag na de eerste draagtijd je oogarts of het type lenzen bij je passen type lenzen bij u past. Vraag daarna naar de juiste gegevens van je lenzen.
  • Bestel je lenzen online: dat is absotuut noodzakelijk  voor de gezondheid van je ogen en voor optimaal zicht

Contactlenzen online kopen met korting, doe je uitsluitend via onderstaande, en officieel erkende online aanbieders 

Air optix pack voor €129.90