Je favoriete pizza met voordeel bestellen doe je voortaan online

23-02-2016 16:49

Let jij op je voeding, en probeer je zoveel mogelijk gezond te eten? Dat kunnen we alleen maar toejuichen, maar af en toe eens zondigen en je favoriete gerecht eten mag, en kan zeker geen kwaad. Integendeel, door af en toe te eten wat je graag lust en en nu niet precies in een gezond eetpatroon past, hou je je leven lang vol.

Wat dacht je van een pizza? Met korting besteld, en in een handomdraai krakend vers afgeleverd door Domino's Pizza?

Gekke dinsdag gekke zaterdag

We kopen steeds meer online, ook onze favoriete gerechten. Ok die bestellen we vanuit onze vertrouwde thuisomgeving zodat we niet meer  moeten aanschuiven. Zo kunnen we nu onze kraakverse favoriete pizza online bestellen bij Domino's Pizza. Je favoriete pizza bestellen is zo gebeurd en in afwachting dat hij warm aan huis wordt besteld, heb je tijd voor wat anders

Eenvoudig stappenplan

Op de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website van Domino’s Pizza krijg je onmiddellijk een duidelijk overzicht van het ruime aanbod van Domino’s Pizza. Die worden uitsluitend vervaardigd met kwaliteitsproducten, zodat je zeker van een gezonde snack kunt spreken.

Op de homepage vind je één oogopslag de 'beste lokale aanbiedingen”, de top 5 van meest populaire pizza’s, alle nieuwe producten, en de voordelen die verbonden zijn aan het online bestellen van een verse gemaakte pizza van Domino. Maak vervolgens rustig je keuze, door op de homepage “menu” aan te klikken. Zo krijg je alle beschikbare producten te zien. 

Staat je favoriete pizza niet op het Domino's menu? Geen probleem, dan stel je die toch zelf samen? Daarbij heb je een uitgebreide keuze uit vele ingrediënten van de hoogste kwaliteit.  Bij Domino's Pizza kun je ook terecht voor originele en vers bereide pasta’s, salades, specials en dranken.

Heb je je lievelingspizza of wat dan ook gevonden?

Klik dan op de button “bestel nu", en je kunt alles zelf afhalen of snel thuis laten leveren.

Aantrekkelijke promoties

Voor je een definitieve keuze maakt, bekijk je best alle actuele promoties, leuke aanbiedingen en belangrijke kortingen. Zo kun je heel wat besparen bij het online bestellen van je favoriete pizza, pasta,of verse en super gezonde slaatjes.

Smokey Ribs BEFR Gekke dinsdag gekke zaterdag