Snel afvallen met Weight Care

02-03-2016 16:21

Wil jij snel afvallen zonder al teveel inspanningen, maar weet je niet hoe? Er is nochtans keuze te over om enkele kilo's kwijt te geraken of om je gezond streefgewicht te bereiken en te behouden.  Iedereen die definitief van zijn of haar overgewicht verlost wilt geraken, wil dat uiteraard zo snel mogelijk. 

Afvallen doe je alleen met een gezond eetpatroon, gezond eten, en voldoende bewegen. Ter ondersteuning van je dieet, kun je met behulp van maaltijdvervangers gemakkelijk en op verantwoorde wijze een groot aantal kilo’s kwijtraken in relatief korte tijd. Weight Care is zo'n methode. Daarbij worden maaltijden vervangen worden door shakes, repen, en soepen.

Maar hoe pak je dat aan, snel en gezond afvallen met Weight Care?

Hoe werkt snel afvallen met Weight Care dieet?

Maaltijdvervangers van Weight Care bevatten weinig of geen calorieën, en zijn evenwichtig en gevarieerd samengesteld. Naast een hoge concentratie aan hoogwaardige eiwitten bevatten  ze ook gezonde en dus onverzadigde vetten, trage koolhydraten en onmisbare voedingsvezels.

Dat staat in schril contrast met ongezonde crash diëten. Die zijn haast uitsluitend samengesteld uit eiwitten, en bevatten geen gezonde vetten of koolhydraten. We hebben gezond evetten nochtans nodig als bron van energie.  

Een compbinatie van gezond eten, met voldoende bewegen, en de maaltijdvervangers van Weight Care, moet je wel gewicht verliezen. Tot maar liefst drie kilo per week. 

Essentiële voedingsstoffen

Deze gezonde, evenwichtige en gevarieerde maaltijdvervangers van Weight Care zijn een belangrijke bron van alle essentiële voedingsstoffen die we nodig hebben om gezond te blijven functioneren, ook tijdens onze afslankkuur. 

Daarnaast vinden we in deze maaltijdshakes, energierepen en soepen nog eens 23 vitaminen en mineralen. 

Afvallen met Weight Care zorgt nooit voor een gebrek aan gezonde voedingsstoffen zoals dat met de vele, ongezonde crash diëten wel het geval is. In het basisplan van het Weight Care dieet vervang je twee maaltijden door een shake, een reep of soep van Weight Care. Daarnaast eet je dagelijks één gezonde maaltijd, bij voorkeur met veel groenten. Bij voorkeur 300 gram.

Weight Care is een drie fasen dieet

Met het Weight Care dieet bereik je in drie fasen je gezond streefgewicht:

Actief afvallen: doe je door het Weight Care dieet vijf dagen na elkaar te volgen. Je vervangt gedurende deze periode alle gebruikelijke maaltijden door een gezonde maaltijdvervanger van Weight Care

Bewust afvallen: Tijdens deze tweede fase vervangen we ons ontbijt en lunch (middagmaal) door één maaltijdvervanger

Nieuwe eet- en levensstijl aanleren: door gezond te eten; niet teveel maar ook niet té weinig te eten en voldoende te bewegen, leren we nu ons streefgewicht te behouden. Als we ons daaraan houden, komen de verloren kilo's dus nooit meer terug zijn 

De voordelen van het Weight Care dieet

  • Gezond en snel afvallen met voldoende gezonde voedingsstoffen