Trendy tuinmeubelen maak je gemakkelijk zelf

03-03-2016 19:13

Tuinmeubelen zijn onmisbaar onmisbaar als je maximaal van je tuin wilt genieten. Tuinmeubelen zijn er in alle mogelijke materialen, uitvoeringen en kleuren, maar zijn niet goedkoop. Beschik je over een beperkt budget, en wil je je tuin toch opfleuren met trendy tuinmeubelen? Met deze tips koop je goedkope en mooie tuinmeubelen zonder aan kwaliteit en comfort te moeten inboeten.

Kwalitatieve loungesets en tuinmeubelen online kopen

Algemeen Fun - Tuinmeubelen

Trendy en goedkope tuinmeubelen maak je zelf uit  steigerhout. Gebruikt vurenhout uit de bouwsector, wordt daarvoor het meest gebruikt. Gebruikt steigerhout werd lange tijd aan alle weersomstandigheden blootgesteld. Dat zorgt voor zijn verweerd en exclusieve stoere uitstraling. Vurenhout is afkomstig van de lariksboom. Die komt voornamelijk voor in Noord- Europa, Noord Azië, Japan en in Noord-fAmerika. Vurenhout is veel harder en zwaarder dan grenen.   

Steigerhouten planken bestaan in verschillende afmetingen en diktes hebben meestal verschillende diktes. 

Trendy tuinsets uit steigerhout vragen weinig of geen onderhoud en drogen in een handomdraai. Dat komt uiteraard zijn duurzaamheid ten goede. Steigerhouiten meubelen voor buiten gaan gemakkelijk levenslang mee.

 Extra bespaartips voor het kopen van goedkope tuinmeubelen:

Ben je niet handig, ontbreekt het je aan de nodige tijd, of heb je geen zin om zelf je tuinmeubelen uit steigerhout te vervaardigen? 

Dan heb je nog vele mogelijkheden om goedkope tuinmeubelen te kopen:

  • Online veilingen: goedkope tuinmeubelen koop je online. Bij voorkeur via de vele online veilingen waar je steeds een uitgebreid en gevarieerd aanbod vindt.
  • Faillissementen: tuinmeubelen outlet, een houten tuinset en andere setjes, koop je ook goedkoop uit faillissementen. Die worden meestal vooraf aangekondigd. Wees er vlug bij, want goedkope tuinmeubelen uit faillissementen zijn zo verkocht. Het gaat dan dikwijls om nieuwe tuinmeubelen
  • Tweedehands tuinmeubelen: zijn een andere mogelijkheid. De keuze aan websites die tweedehands tuinmeubelen aanbieden is haast onbeperkt. Tweedehands tuinmeubelen koop je ook in de kringloopwinkel.
  • Uitverkoop: ongebruikte tuinmeubelen kun je ook via een uitverkoop voordelig op de kop tikken. Het gaat dan meestal om ongebruikte tuinmeubelen die voordelig de deur uit moeten om plaats te maken voor nieuwe collecties.
Algemeen Fun - Tuinmeubelen

Kwalitatieve en betaalbare tuinmeubelen online