Vente- Exclusive - Kwalitatieve fashion en lifestyle artikelen met hoge kortingen

25-02-2016 15:50

Vente-Exclusive.com ging nu bijna tien jaar geleden online, en ontwikkelde zich de voorbije jaren tot één van de belangrijkste communitywebwinkels in de Benelux. Bij dergelijke  communitywebwinkels kunnen uitsluitend leden  bestellingen plaatsen uit het dagelijks wisselende assortiment van zowel fashion- , als lifestyle- artikelen. 

De succesvolle aanpak van Vente- Exclusive werkt ondertussen vruchten af. Het haalde al tal van onderscheidingen binnen, en deze community webshop blijft maar groeien. 

Een aantrekkelijk concept voor prijsbewuste consumenten  
Vente-Exclusive.com telt momenteel al meer dan drie miljoen leden, en evenveel tevreden klanten. De grootste troeven van Vente- Exclisive is erg uiteenlopende en spreekt daardoor een groot publiek aan. 

De belangrijkste voordelen van kopen bij Vente- Exclusive: 

  • Modieuze aanbiedingen van zowel kleding als schoenen
  • Ruim aanbod van bekende merken 
  • Hoge kortingen 
  • Laagdrempelig
  • Een uitstekende service

Dat kan omdat alle grote merken zich uitstekend kunnen vinden in het concept van Vente- Exclusive. Die aanpak biedt hen het grote voordeel dat ze op een discrete manier overtollige voorraden met hoge korting kunnen verkopen, zónder daarom afbreuk te doen aan de waarde van hun merk. De laagdrempeligheid van deze community laat toe om een groot publiek met al hun producten te laten kennismaken. Via Vente-Exclusive bereiken de merken een publiek dat zonder deze community webshop voor hen onbereikbaar was.

Alleen leden kunnen kopen en genieten van de vele voordelen
Om van alle voordelen van Vente- Exclusive te kunnen genieten moet je eerst lid worden. Alleen leden kunnen immers bestellingen plaatsen. Ons concept is heel eenvoudig. 

Zij worden uitgenodigd voor de dagelijkse flash- sales met hoge kortingen. Leden ontvangen regelmatig een uitnodiging via e- mail met een overzicht van het ruime en nieuwe aanbod. Deze acties worden daarnaast via Facebook en Twitter gecommuniceerd en kunnen ook via de speciale apps op de mobiele telefoon ingezien worden. 

Vooral impuls aankopen

Bij Vente-Exclusive.com noteert men een groot aantal impuls aankopen. Bestellingen worden pas na enkele werkdagen geleverd, en dus niet de andere dag zowals dat bij vele online webshops nochtans wél het geval is. Leden- klanten kopen bij Vente- Exclusive meestal op basis van het aanbod uit de nieuwsbrief op datgene wat op de website wordt getoond. Dat beperkte aanbod is tijdelijk verkrijgbaar tegen uiterst lage prijzen fors. Dat creëert een gevoel van schaarste dat snel doet kopen.