Zo geraak je vlug van je overgewicht af

26-02-2016 11:30

Snel meer vet verbranden en afvallen wil iedereen die met overgewicht te kampen heeft. Dat is niet altijd even gemakkelijk, anders liepen er niet zoveel rond met ongezond buikvet en overgewicht. Met geduld, motivatie en doorzetting kom je echter al een flink eind op weg richting gezond streefgewicht. Wil jij ook iets aan je overgewicht doen? Dan is dit artikel zeker iets voor jou. Volg onderstaande tips, ze helpen je alvast verantwoord en gezond afvallen.

Eet niet té weinig als je wilt afvallen
Ja, je leest het goed. Om af te vallen mag je uiteraard nooit teveel eten. Zorg er in de eerste plaats voor dat je dagelijks nooit meer calorieën binnen krijgt, dan je lichaam nodig heeft om goed te blijven functioneren. Dat hangt van verschillende factoren af. Vooral van je geslacht, je leeftijd en de duur en intensiteit van je inspanningen. Daarbij is er een verschil tussen mannen en vrouwen. Het gemiddeld aantal calorieën voor mannen ligt tussen de 2100 en 2500. Voor vrouwen tussen de 1800 en 2100.
Elegance Açaí Afslankformule

 

 

Eet dus niet teveel, maar ook niet te weinig. Dan gaat je lichaam in spaarstand, en zal het zoveel mogelijk vet opslaan, als reserve tegen noodsituaties.
Voeding met gezonde voedingsstoffen
Het is belangrijk zoveel mogelijk voeding rijk aan gezonde voedingsstoffen te eten. Dat kan via een gezonde, evenwichtige en gevarieerde voeding. Een eenzijdig crash dieet zorgt al vlug voor een tekort aan aan vitaminen, mineralen en voedingsvezels.
Eet zoveel mogelijk suikervrij
Geraffineerde witte suiker is één van de belangrijkste oorzaken van overgewicht en ongezond buikvet. Witte suiker en zetmeelhoudende voeding zijn snelle koolhydraten. Die verteren in een handomdraai, en bevatten weinig of geen gezonde voedingsstoffen. Suiker en andere snelle koolhydraten brengen je gezondheid niets bij. Je kan ze dus best laten staan. 
Andere snelle koolhydraten zijn snoep, koekjes en gebak, alle witte broodsoorten, witte deegwaren, en witte rijst.

HCG Tablets: de ECHTE afslankkuur!
  • Gezonde alternatieven voor witte suiker zijn:palm- of kokosbloesemsuiker, stevia, kaneel, verse vanille, yaconsiroop, bananenpoeder en in mindere mate agave- en ahornesiroop, dadels en koud geslingerde honing


Beweeg meer spieren en kweek meer spieren
Voldoende bewegen is eveneens onmisbaar om afvallen mogelijk te maken. Je moet daarvoor zeker geen uren trainen zoals een topsporter. Dagelijks een half uurtje wandelen, fietsen, joggen en/of zwemmen op je eigen tempo volstaat. Eens je lichaam aangepast, kun je de duur en de intensiteit van je inspanningen nog altijd opvoeren.
Door gezond te eten en voldoende te bewegen, kweek je ook meer spieren. Hoe meer spieren, hoe meer vet je verbrandt. Spieren verbruiken immers energie, zelfs in rust.

Elegance Açaí Afslankformule HCG Tablets: de ECHTE afslankkuur!